Sportkommunikátor, Médiatechnológus asszisztens vagy Webprogramozó, melyiket ajánlod és miért?
szakmai se, meg semmilyen se?:):D
mit néztél ki?
arról se hallottam még.
azzal mit tudsz majd melózni?
kellhet(ne) mindháromhoz ilyen alapon, de első kettőhöz felesleges...
az a szakmai angol ami van az meg nemvészes... :)
Lehet ez a nyelvvizsga dolog egyetem függő a felsőfokú szakképzéseknél vagy nem tudom itt miért kell...:S Egyébként erre jó az informatikai statisztikus képzés: Olyan szakemberek képzése, akik felsőfokú szakképzettségük birtokában képesek az általános és speciális statisztikai módszerek birtokában, mint a vállalat, intézmény, szervezet vezetőjének közvetlen munkatársa, információk gyűjtésére, rendszerezésére, feldolgozására, elemzésére és közzétételére a legkorszerűbb számítástechnikai szoftver- és hardvereszközök alkalmazásával.
De én szeretnék továbbtanulni csak nem volt elég pontom...
hanyasra érettségiztél?
sajnos velem is ez a szitu, hogy alapképzésre nemsok esélyem van bekerülni államilag támogatottra, így marad a felsőfokú szakképzés. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!