Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hova tanuljak tovább? lennt...

Hova tanuljak tovább? lennt több info

Figyelt kérdés

Angolból felsőfokum van, humán beállitottságu vayok.Nemtudom hova tanuljak tovább egyetemen.Műszaki szakok kizárva.Gazdaságtudományi kartól meg félek mert aztmondják hogy onnan nincs esélyem elhelyezkedni!Nincsenek jó kapcsolataim magam vagyok csak.Olyan szakot szeretnék ahol tudom hasznositani a nyelvtudásom!

Tapasztalatok alapján tudok nekem olyan szakokat mondani amivel jók az elhelyezkedési esélyeim?

2010. jan. 20. 20:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Azért a gazdaság nem feltétlen így van.

Pl. most növelték meg a felvehető helyek számát a gazdaságnál, amit az jelenti, hogy jól el lehet vele helyezkedni, és még pontcsökkenésre is lehet számítani.

Ellenben a bölcsész csökkentéssel... Idén azokat csökkentették, amikből tényleg rengetegen vannak, és nem lehet elhelyezkedni.

Én talán a nemzetközi gazdálkodást ajánlanám. Vagy bármi más gazdasági szakot, ha érdekel és külföldön is foglalkoznál vele.

2010. jan. 20. 20:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Most ezt nem teljesen értem, hogy humán beállítottságú vagy, műszaki kizárva, de közgáz jöhet? Közgázon sincs sokkal kevesebb és könnyebb matek mint a műszaki szakokon...
2010. jan. 20. 21:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Gazdaság tényleg jó, ha jó egyetemet választasz. HA közgazdaságtan, akkor Corvinus az egyik legjobb itthon. Na azzal a diplomával el fogsz helyezkedni.

Nekem is az a cél.

2010. jan. 20. 23:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha annyira jó vagy nyelvből esetleg az anglisztikát is választhatnád vagy több helyen van gazdasági karon turizmus-vendéglátás az is elég jó.
2010. jan. 20. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!