Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Osztályugrásnál pontosan mi a...

Osztályugrásnál pontosan mi a helyzet?

Figyelt kérdés

Tudom, osztályzóvizsgát kell tennem a két év anyagából, de különösen a testnevelés izgat, ugyanis amióta iskolába járok, megkeseríti az életem. Arra lennék kíváncsi, hogy abból is kellene osztályzóvizsgát tennem?

Mert a következőt tervezem:

Több, mint valószínű, hogy felvesznek oda, ahová szeretném, mert az a gimnázium hívta már fel az akkor igazgató urat (Most igazgatónő van , de nagyon kedves!), hogy szeretnének-e menni tőlünk oda, mert őket biztosan felveszik. Azért, mert nagyon jó és kezelhető tanítványokról híres az egyébként falusi iskolánk. Szóval a lényeg, hogy osztályt szeretnék ott ugrani, mert az egyetemet korábban szeretném kezdeni. Nem, nem vásárolnák fel az egyetemista társaim egy fél italboltot, ugyanis az egész családom, velük együtt én is, mélyen undorodunk tőle... Volt részem annyiban, hogy megkóstoljam és elég is volt. Matematikát szeretnék tanulni, minél előbb munkába állni.

Szóval akkor röviden, tömören: Tesiből is kell osztályzóvizsgát tennem vagy csak az olyanokból, hogy matematika, kémia, fizika, magyar, történelem, informatika, média stb.?

2014. szept. 18. 02:09
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
De most komolyan... Mi érdekem származna abból, hogy általános iskolásnak hazudom magam? Ma kaptam meg a megyei középiskolákról a nyílt napos papírt, kémiából írtunk dolgozatot, nyelvtanból tollbamondást és szörnyen pocsék volt a napom. Tudom, ez nem bizonyít semmit, de egy normális, általános iskola 8. osztályába járó 14 éves fiú vagyok... :D
2014. szept. 19. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!