Osztályugrásnál pontosan mi a helyzet?
Tudom, osztályzóvizsgát kell tennem a két év anyagából, de különösen a testnevelés izgat, ugyanis amióta iskolába járok, megkeseríti az életem. Arra lennék kíváncsi, hogy abból is kellene osztályzóvizsgát tennem?
Mert a következőt tervezem:
Több, mint valószínű, hogy felvesznek oda, ahová szeretném, mert az a gimnázium hívta már fel az akkor igazgató urat (Most igazgatónő van , de nagyon kedves!), hogy szeretnének-e menni tőlünk oda, mert őket biztosan felveszik. Azért, mert nagyon jó és kezelhető tanítványokról híres az egyébként falusi iskolánk. Szóval a lényeg, hogy osztályt szeretnék ott ugrani, mert az egyetemet korábban szeretném kezdeni. Nem, nem vásárolnák fel az egyetemista társaim egy fél italboltot, ugyanis az egész családom, velük együtt én is, mélyen undorodunk tőle... Volt részem annyiban, hogy megkóstoljam és elég is volt. Matematikát szeretnék tanulni, minél előbb munkába állni.
Szóval akkor röviden, tömören: Tesiből is kell osztályzóvizsgát tennem vagy csak az olyanokból, hogy matematika, kémia, fizika, magyar, történelem, informatika, média stb.?
még középiskolás sem vagy, de azon jár az agyad, hogy egyetem.
Egyébként igen, tesiből is kell osztályozóvizsga. És nem árulom el, hogy lehet megúszni. A falu esze-falu sznobja családod csak kitalálja.
Ezt a zagyvaságot! Hogy jön ide az, hogy nem iszol alkoholt? Különben jó, hogy nem iszol, még csak általános iskolás vagy! "egyetemista társaim" Kijeid??? Miért akarsz "osztályt ugrani"?
Egyébként természetesen minden tantárgyból kell osztályozó vizsgát tenni!
Nézd, kedves első. Úgy vélem, inkább azon járjon a fejem, mint azon, hogy minél előbb hagyjanak békén a tanulással.
Mondjuk ez így érdekes... Az is probléma, ha túlságosan utálnak tanulni, de az is, amikor igenis szeretnének és a jövőre gondolnak? Ez tényleg érdekes. Na de mindegy, két különböző vélemény. Szóval a lényeg, hogy mindenkinek köszönöm, hogy azért a kérdésre is válaszol. Megy is nektek a zöld kéz.
Ez a srác egy zseni.:D Matekból biztosan, egyetemi szintet tudja..:D
Szerintem kérdezz utána az érintett iskola igazgatójánál.
én is tudok feltenni ovis képet, pedig 37 vagyok...
Te gyakorlatilag a nap bármely szakában válaszolsz, iskolaidőben, éjfél környékén is. Szóval ne vetíts.
Éjfél után azért, mert egyrészt olvasok egy könyvet, másrészt éjjeli bagoly vagyok.
Reggel pedig azért, mert akkor szoktam bepakolni. Ma pedig korábban hazaengedett az igazgatónő, mert olyan migrénem van, hogy hú.
De mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!