Szerintetek melyek a legnehezebb egyetemi szakok? A biológia az?
Ezt nem lehet megmondani.
Én mint humán beállítottságú, aki szereti a történelmet meg a nyelveket, nekem a matek, fizika tárgyak baromi nehezek lennének.
Ellenben egyik ismerősöm szereti a matekot, meg a szakmáját, és baromi jó eredménnyel éldegél mérnöki szakon...
Szerintem orvosi, jog, mérnök szakok:)
A biológia állítólag nem annyira nehéz:)
"Szerintem orvosi, jog, mérnök szakok:)
A biológia állítólag nem annyira nehéz:)"
Ok biológia szak: felvázolom: mi összehasonlító anatómiát tanulunk, nem csak ember, hanem törzsfejlődés során szépen fokozatosan minden nagyobb csoport példaállagta KÍVÜLRŐL BELÓLRŐL latinul.
Rendszertannál, adott állatcsoporthoz még ha kinézetre kb ugyan olyanok is több száz faj Latin neve stb.
Ugyan ez növény, gomba stb rendszertan.(és anatomia is)
Emellett matek, fizika, biológiai fizika, kémia, szerveskémia, fizikai kémia, immunológia, élettan (növény és állatélettan is), biokémia stb stb stb.
Anatomia II előadáson, a 270 emberből csupán 80 az aki először veszi fel az órát. A felvett 300 emberből kb 10 végez csúszás nélkül.
Kérlek, ha nem tudsz semmmit se valamiről akkor ne...
A biológus szak igenis az egyik legnehezebb szak, sőt statisztikák alapján ELTE természettudományi karán a legnehezebben elvégezhető szak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!