Pszichológia, biológia, matek vagy biomérnöki szak?
Sziasztok!Most vagyok végzős és lassan el kellene döntenem,hogy mit tanuljak a jövőben...Lehet kicsit furcsa sor,de az a helyzet,hogy a felsoroltak közül mindegyik nagyon érdekel.Kitűnő vagyok,szeretek tanulni.Amint látszik a biológia és a matek iránt vonalában érdeklődök.
Nagyon hálás lennénk,ha a felsoroltak közül valaki leírná SZEMÉLYES tapasztalatát.
Utolsó, ne beszélj már hülyeségeket...
Ahhoz, hogy tisztességes jegyeid és tudásod legyen, igen is kell tanulni, rengeteget kell olvasni például. A szakdolgozathoz bőven nem elég egy-egy kutatást elvégezni, ugyanis több műhelymunka is van. És ha elvégzed a BA-t, még baromira nem vagy pszichológus.
szia. Végül hogy döntöttél? Most kezdem majd a második évemet biomérnöki szakon. Én is bioszos voltam, de szerintem nem volt olyan vészes a kémia...pedig mielőtt elkezdtem az egyetemet már 2 éve nem tanultam. A mérnöki tárgyak viszont kemények. Bejelöltem én is idén a pszichológiát második szaknak. Sok sikert a felvételihez
u.i.: érdekes, hogy mind a kettőnket érdekel ez a két szak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!