Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Általános isi után milyen...

Általános isi után milyen suli jön? Stb.

Figyelt kérdés
13éves vagyok és nem nagyon értem h általános iskola után milyen pályát lehet választani.Az igazság az h értek a számítógéphez meg ilyesmihez nem vagyok hülye és szeretnék programozó lenni. De most 8félévet elvégzem és utána milyen suliba mehetnék? Amugy debreceni vagyok és 7.-es. Aki tud segíteni légyszíves segítsen!
2010. jan. 17. 17:29
 1/7 anonim ***** válasza:

Általános után középiskola van. Olyat válasz ahol erős az informatika. Érettségi után pedig mész bsc egyetemi alapképzésre. Aztán mehetsz msc-re. Ezek a mai egyetemek.

Ha érthető volt.

2010. jan. 17. 18:20
 2/7 A kérdező kommentje:

ő hát, nem szeretnék egyetemista lenni O.O

én csak informatikával szeretnék foglalkozni mert érdekel. és ezért szeretnék egy normális középsulit nevet tudnál adni? és h milyen átlag kellene oda?

2010. jan. 17. 18:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Édes olvass a neten.Én nem tudok ilyet. Én csak sima gimiben végeztem.
2010. jan. 17. 19:22
 4/7 czibles ***** válasza:

egyetem nélkül szerintem semmi esélyed nincs az informatikai pályán.

elmész egy jó informatikai közép suliba akkor is max C++ - on tanultok meg programozni. nah most ez egy olyan elvárás mint az olvasás. jó persze megtanulhatsz magadtól is más nyelveket, meg amiket egytemen tanítanak, de akkor már miért nem ott tanulod meg és diplomát is ad.

amúgy meg a középszinű végzettségel rendelkező informatikusokból dunát lehet rekeszteni...

2010. jan. 17. 19:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha informatikus szeretnél lenni, tényleg az lesz a legjobb, ha elmész fősulira vagy egyetemre. Lehet, hogy most nem szeretnél, de sajnos nagyon sok olyan állás van, amihez alapkövetelmény a diploma.
2010. jan. 17. 19:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Mért nem szeretnél egyetemista lenni? Könnyebb érvényesülni, ha elvégezted az egyetemet is. És középsulival tényleg sz.rt sem érsz, ha ott akarsz informatikussá válni.
2010. febr. 11. 16:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Gimnáziumban informatika szakot érdemes keresni. A többiről még ráérsz dönteni, nem kell sietni.
2010. febr. 11. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!