Milyen szakmát választjak? Cukrász, fotós, szakács, ezek érdekelnek lány vagyok. Mondhatok ti is szakmákat.
Figyelt kérdés
2014. szept. 1. 13:51
1/9 anonim válasza:
Légifolyosó takarító
Vonatkerék pumpáló
Napnál fűtő
Homokárus a sivatagban
Vízpor árus (a vízpor az olyan, ha vizet adsz hozzá, vizet kapsz)
Ezek szép szakmák.
2/9 anonim válasza:
A fotózás érdekes munka, mert sok érdekes emberrel találkozhatsz.
Szakácsnak lenni sok helyen rizikós, gyakran kell lejárt vagy a legrosszabb Tescos alapanyagokból dolgoznod.
Ha jó a szépérzéked, szeretsz szöszmötölni akkor a cukrásznak is érdemes menni.
Azt érdemes választani amelyikből kevés van a munkaerőpiacon.
Természetesen ha profi vagy bármelyiket megéri.
3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ !
2014. szept. 1. 17:44
4/9 anonim válasza:
Fotósnak lenni (ha valóban jó akarsz lenni és nem csak egy a sok közül) évek befektetett munkája és milliók kérdése. Megér neked ennyit?
5/9 anonim válasza:
A fotós vagy bejön vagy nem, tehát azt elfelejteném, ha csak nem ez álmaid munkája. A szakácsság nem biztos hogy tetszene. Én lányként ezt azért írom, mert én is szakács akartam lenni, de dolgoztam konyhán, és el is ment a kedvem tőle, szóval azt tanácsolnám dolgozz előszőr kézilányként és nézd meg milyen. Én a cukrászatot ajánlanám, bár szerintem az hasonlóan kemény mint a szakácsság. De szakácst és cukrászt mindig keresnek, szóval munkát kapsz. Bár ezek a szakmák is csak külföldön érik meg a pénz szempontjából. Szóval jó ha tudsz plusz nyelveket. Én most eldöntöttem hogy elvégzek egy cukrász sulit, úgyis csak közbe derül ki igazán hogy tetszik e, szóval én azt mondom amelyik a legjobban tetszik, de gondold végig, lesz e munkád, stb.
6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod
2014. szept. 3. 13:35
7/9 anonim válasza:
Egyébként helyesen "Milyen szakmát válasszak? Ezek érdekelnének: Cukrász, fotós,szakács. Lány vagyok. Mondhattok Ti is szakmákat."
8/9 anonim válasza:
Szerintem leginkább cukrász, ha az nem, akkor szakács. A szakács talán szivatósabb, pörgősebb, piszkosabb, közelebb van a vendégekhez, tehát folyton kapkodni kell, rosszabb helyekre kerülhetsz, ahol minden munkát el kell végezni a konyha körül. A sütés azért egyszerűbb, mint a főzés, mert nem kell pucolgatni stb., kész vannak az alapanyagok. Fotósként nehéz lenne elhelyezkedni.
9/9 anonim válasza:
Akinek nincs rálátása a cukrász/szakács szakmára, az nem tud hiteles választ adni. Mind2 szakma nehéz, pörgős és szivatós. Nagyon kevés pénzért kell marha sokat dolgozni és megbecsülést nem kapsz, attól akinek húzod az igát és csak tömi a zsebét és csak a seggén ül, okoskodik, de nem ért hozzá. A legtöbb tulaj sajnos ilyen, előrelépni nehéz, mert a pozíciókat ismerettségi alapon adják tovább. Tisztelet a nagyon ritka kivételnek! Ám ezeket még mindig el lehet viselni, ha az ember szereti csinálni...magadért dolgozol. Mégis ami belőlem kezdi kiölni a lelkesedést, az az hogy nem tudok kibontakozni, a saját ötleteim sz.rt se érnek, mert itthon, főleg ahol én dolgozom (és meglepődnétek, neves helyen) az a lényeg, hogy a sz.rt is eladják aranytálcán, a kulináris élmény pedig háttérbe szorult igencsak. Hiába gyönyörű szakmák ezek, ha sz.r körülmények közt kell sz.rt csinálni, kb semmiért és szerencsés vagy, ha az egészséged nem megy rá. Egyébként meg minőségi ételeket/desszerteket előállítani nehéz, mindegy, hogy szakács az illető vagy cukrász, nincs olyan, hogy sütni könnyebb vagy főzni. Próbáld ki ha gondolod, de legyen egy B terv. Végezetül pedig, szerintem a szakács szakmával többet érsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!