Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha elkezdtem egy ingyenes...

Ha elkezdtem egy ingyenes képzést érettségi után (szakács), de nem tetszik és az első év után egy másikat szeretnék elkezdeni az még ingyenes?

Figyelt kérdés
Még csak 20 éves vagyok szóval a korhatár alatt vagyok, de nem tudom hogy még így ingyenes lenne-e.

2014. aug. 6. 21:38
 1/4 anonim ***** válasza:
igen
2014. aug. 6. 21:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Még ha másik iskolában is? Csak azért aggódok nagyon, mert mindenhol úgy írják hogy az OKJ az ingyenes(de gondolom úgy értik hogy ha elvégzed)
2014. aug. 6. 22:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen :) Én így jártam, elkezdtem egyet, de kb. semmit se tanítottak, egy év után átirakoztam máshova, az is ingyenes volt. Befejezett OKJ-ra vonatkozik.
2014. aug. 6. 22:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm szépen!:)
2014. aug. 6. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!