Szakács vagy Cukrász szakot válasszam?
Ez rajtad múlik. A szakács egy melósabb felelősségteljesebb szakma.A cukrászat kevésbé ott inkább csak a díszítés része az ami kihívás lehet...
Pl. A cukrásznak meg van adva minden recept és azt be kell tartani, mert ha nem akkor rossz lesz a végeredmény...a szakácsoknál iylen viszont nincs. Kevés dolog az ami meg van adva egységekben. Még a suliban sem mondanak, vagy ha igen elmondják hogy lehet máshogyan is "szakácsa válogatja" Szóval ehhez ízlés és kreativitás kell:)
Egy szakács tanuló:)
3-hoz hozzáfűzném, hogy minden szakma, így a cukrász is felelősségteljes, mivel nem kukára dolgozunk és marha könnyű elb_szni a termékeket és nehezebb kijavítani, mint pl. egy levest
másik meg, hogy megnézném, hogy boldogulnál nálunk, ha szerinted csak a díszítés része a kihívás :D nálunk 10-ből 1-2 tanuló ér valamit
az igaz, hogy a pontos receptet be kell tartani, de bizonyos esetekben a technológiát sokféleképp lehet variálni, itt is él, hogy "cukrásza válogatja"
a kérdésre válaszolva én is azt tudom tanácsolni, amit az első, csináld meg mindkettőt
mivel ma már külön oktatják sajnos a két szakot, már a szakácsok sem tanulnak annyi cukrászatot, mint régen
szakács amúgy szerintem többet ér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!