Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ilyen esetre milyen ügyvéd van?

Ilyen esetre milyen ügyvéd van?

Figyelt kérdés

halottam sok fajta ügyvédről, büntetőjogi ügyvéd, stb...

de erre a példára milyen ügyvédet kellene felbérelni???

egy fekete bőrű ember vezet egy autót, és piros a lámoája, de azért ő átmegy rajta, és közben a zebrán a fehérbőrű embernek zöld a lápma és le lép a járdáról!!!!

a fekete bőrű meg elüti a járdán átkelő embert, ilyenkor az elütött személy milyen ügyvédet béreljen fel??? Előre is köszönöm a válaszokat! :DDDDD

2014. aug. 26. 19:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért kell felbérelni az ügyvédet? Ilyenkor rendőrt kell hívni, tanukat feljegyezni, és a rendőr majd feljelenti a gázolót. Per esetén sem felbérelni kell az ügyvédet, mert lehet fogadni, vagy a hivatalból kirendelt ügyvédet elfogadni. Netán az ügyvéd bőrszínére gondoltál?
2014. aug. 26. 19:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát ne haragudj, engem kimondottan rasszistának mondanak (szerintem csak realista), de ebben az esetben nem rohadtul mindegy, kinek milyen a bőrszíne? És minek ügyvéd az elütöttnek ilyen esetben?
2014. aug. 26. 20:21
 3/7 A kérdező kommentje:
csak azért írtam a barna és fehér bőrszín, hogy én könnyebben megértsem ha vissza olvasom :D egyébként arra gondoltam, hogy a gázoló jelenti föl a zebrás embert, és ilyenkor a zebrás ember milyen ügyvédet fodad fel???
2014. aug. 26. 22:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Ilyenkor senki nem jelent fel senkit. A gázolásnál ki kell hívni a rendőrséget, intézkednek. Kórházban látleletet kell vetetni, ha megsérültél. Ennyi, semmiféle ügyvédre nincs szükség, a rendőrség intézkedik. Nem kell megvédened magad semmitől, tehát nem kell ügyvéd.
2014. aug. 27. 03:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Azt meg végképp nem értem, hogy a gázoló mégis mire fel jelentené fel a gázoltat :D
2014. aug. 27. 03:11
 6/7 A kérdező kommentje:
oké, köszönöm a válaszokat :D amúgy a 3:01- nek én sem értem, márnem is értem, amit kérdeztem :D
2014. aug. 27. 11:20
 7/7 anonim ***** válasza:
A bőrszínnek mi köze is van a sztori lényegéhez...?
2014. okt. 5. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!