Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyiknek érdemes tanulni...

Melyiknek érdemes tanulni kb.4 év múlva? (↓)

Figyelt kérdés

Vacilálok a a dietetikus, és a gyógypedagógus (mozgássérültekkel foglalkozó) között.

Az érdekelne, hogy elhelyezkedhetnék-e ezekkel kórházban? Dietetikus elhelyezkedhet általában egy belgyógyászati osztályon, diabetológián vagy valami hasonlón?

A dietetikus egy kórházban konkrétan mit csinál?

Gyógypedagógusról mit tudtok mondani?

Nekem valami olyasmi elképzelésem van a dietetikusról, mint a kórházi gyógytornász munkájáról, pl. a mütötteket tornáztatja, a dietetikus meg diétáztatja, ahogy kell..Ilyen van?

A gyógypedagógusról is hasonló az elképzelésem, mármint amit én szívesen csinálnék, hogy beutalják az embert, én meg amit kell tornáztatom..

2014. aug. 26. 17:55
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!