Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Melyiknek érdemes tovább...

Melyiknek érdemes tovább tanulni? TÖBBI LENT!

Figyelt kérdés

Állattenyésztő mérnök

Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök

Informatikus és szakigazgatási agrármérnök

Kertészmérnök

Környezetgazdálkodási agrármérnök

Mezőgazdasági mérnök

Növénytermesztő mérnök

Szőlész-borász mérnök

Természetvédelmi mérnök

Melyiknek érdemesebb továbbtanulni? ezek Bsc-sek

vagy esteleg Agrármérnöki Msc?

Melyiket tudjátok ajánlani?

2012. nov. 7. 18:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Mscre csak akkor mehetsz, ha van Bsc diplomád:)

Ha én rangsorolnám ezeket, pont így választanék közülük, ahogy leírtad, csak az állattenyésztőt mondjuk a mezőgazd. alá tenném.

De te tudod mi áll hozzád a legközelebb:)

2012. nov. 7. 18:08
 2/5 A kérdező kommentje:

Csaknem tudom melyiknek érdemesebb továbbtanulni..

Nálam a szőlész-borászt nyugodtan kihúzhatom a listából, természetvéfelmi mérnököket úgy hallottam nem keresik, kertészet se nagyon vonz, állattenyésztési, gazdálkodási és vidékfejlesztési, és a mezőgazdasági, talán ezek vonazanak leginkább.. csak ugye nem tudom melyiknek lenne értelme. Aki ezt tanul, vagy tud róla hasznos infót, azt megköszönném :)

2012. nov. 7. 18:17
 3/5 anonim ***** válasza:

A gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök az agrár rész közgazdásza.

Mivel ha valaki közgazdásznak megy nem szerezhet agrár ismereteket ezért hozták létre ezt a szakot mely az agrár rész részére képez közgazdász szakembereket.

Így ha nem konkrétan a földön akarsz dolgozni és érdekel a közgáz, akkor ajánlatos a gadzasági agrármérnök.

Msc kizárólag bsc elvégzése után tanulható.

2012. nov. 8. 07:37
 4/5 anonim ***** válasza:

[link]

Itt ez a link.Nem tudom hol laksz, de ez a keszthelyi egyetem egy oldala, melyen megnézheted egy szakon belül milyen tantárgyakat oktatnak.Ez az oktatási rend vonatkozik a többi egyetemre is.

Itt láthatod mely szakon belül mit oktatnak, így jobban megismerheted a szakokat.

Amúgy a georgikon az egyik legrégebbi és legjobb egyetem, 1797 óta oktatja az agrár képzést.

Így jobban tudsz dönteni.

2012. nov. 8. 07:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Szeged környéki vagyok, így az SZTE-ben szeretnék továbbtanulni. :)
2012. nov. 8. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!