Milyen olyan szakokat tudtok ajánlani amihez 380 körüli pont elég és valami matekos? Vagy inkább valami OKJ-s ami megéri? Eddig az OKJ logisztikai ügyintézőn gondolkodtam.
Figyelt kérdés
2014. aug. 23. 14:43
1/3 anonim válasza:
vegyészmérnök, orvosdiagnosztikai analitikus, programozó matematikus,programtervező informatikus,mérnök informatikus, villamosmérnök, gépészmérnök...rengeteg van..
2/3 A kérdező kommentje:
erről van valahol egy lista mert konkrétan ezek közül egyik sem nekem való lenne.
2014. aug. 24. 21:07
3/3 anonim válasza:
Nincs lista. Azt hogy az elmúlt 14 évben melyik egyetem mely szakán hány ponttal lehetett bejutni a felvin megtudod nézni. Azt hogy az adott szakhoz milyen felvételi tárgyak vannak is megtudd nézni a felvin, ha megvannak a neked való szakok akkor az egyetem honlapján a mintatantervet kell megnézned, hogy milyen tárgyai vannak akik ott tanulnak.
Okj képzések, nos itt a hivatalos kerettantervek itt találhatók:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!