Melyik oldal segít dönteni abban, hogy melyik főiskola lenne számomra az ideális?
Kérlek nézzétek meg,itt bővebb az infó,ez is az Én kérdésem volt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magyar..
Szerintem pályaválasztási tanácsadóban gondolkodj.
Pl.:
de biztos van több lehetőség is.
Abból kell kiindulni, hogy mit akarsz dolgozni először is.., majd csak az után jutsz el oda, hogy egyáltalán főiskolára van e szükséged, vagy másra.
Bocs, csak most néztem vissza.
Tanácsadóval kapcsolatban nincs tapasztalatom, mert nem kellett.
Csak pont arra vannak kitalálva, hogy képben legyenek, ismerjék az ember-típus - szakma - iskola - munkahelyi lehetőségek négyes kapcsolatát.
..és főleg megismerhetnek konkrétan Téged.Elbeszélgetnek veled, elmesélheted, hogy mi az az "annyi minden", konkrétabban. Ráadásul minél közelebb van hozzád, annál inkább ismerhetik a közeli lehetőségeket.
A lényeg az, hogy emberek akik ismernek, ráadásul szakképzett emberek sokkal jobban tudnak segíteni,mint egy tesz.
Szia!
Amit én küldtem, ott megtalálható a válasz is:
Szolgáltatásaink - (menüpont)
INGYENES PÁLYAVÁLASZTÁSI TANÁCSADÁS:
Információt közvetítő ISKOLAVÁLASZTÁSI TANÁCSADÁS
Pszichológiai és információs KOMPLEX TANÁCSADÁS
Amit te találtál azt nem tudom.
De az egészen biztos, hogy soha nem ciki semminek sem előre megkérdezni az árát!
Természetes, nyugodtan kérdezd csak meg.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!