Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha megbuktam egy erős gimnáziu...

Ha megbuktam egy erős gimnáziumban akkor van rá esélyem, hogy felvegyenek másik gimibe ami nem annyira erős?

Figyelt kérdés
2014. aug. 21. 15:01
 1/4 anonim ***** válasza:
78%

Van.

Nekem is volt egy osztálytársam, akit épphogy csak átfújt a szél minden év végén, most meg egy kereskedelmi suliba jár, ott kitűnő tanuló (ő számít ott a legokosabbnak).

2014. aug. 21. 15:12
 2/4 A kérdező kommentje:

de gondolom a kereskedelmi az nem gimnázium volt ..

gimiből gimibe gondolkodom :)

2014. aug. 21. 15:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ja igen az szakközép volt. Hát figyelj, gimi és gimi között is van különbség, keresgélj. :)
2014. aug. 21. 15:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Lehetőség van rá, de a fogadó intézmény dönt róla.

Viszont nem értem miért nem mész inkább egy szakközépbe, az érettségid ugyan annyit fog érni, és egy szakközépben valószínűleg jobban is sikerülne, mint egy gimiben ezek után.

2014. aug. 21. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!