Van vmi jó tanulási technika? amivel tényleg jol el lehet sajátitani az összes anyagot, ami már másoknál bevált?
most érzem ugy h már nem birom ezaz első félévem,és nagyon nehéz:Smár belefáradtam a tanulásba,és ugy érzem nem birom tovább és most kéne nyomni.
ti hogyan tanultok,h birjátok elsajátitani az anyagot?milyen módzserrel tanultok?
Odaülsz főlé és csinálod egész nap. Ennyi, ezen nincs mit ragozni. Akarat nélkül semmi sem segít.
Majd megszokod, az első félév nagy váltás a gimihez/szakközéphez képest. A többi se lesz sokkal könnyebb, de bele lehet jönni.
napok ota minden felett ülök,probálom de már nem megy. de már hülyét kapok=(((ráaádsul semmi logika nincs benne és csak magolni lehet..
jan 8ig az összes vizsgám sikerült azota viszont 1sem=(
én magamon pl. azt vettem észre, hogy ha a végére hagyom a tanulást, akkor nem megy olyan jól. tehát ha csak vizsga előtt lévő nap kapok észbe, akkor hiába tanulom át az éjszakát, nem fog olyan jól menni, mintha előtte lévő 3 napban, minden nap pár órát rászánnék. és az is fontos, hogy aludd ki magad.
lehetőleg reggeli és ne délutáni vizsgára jelentkezz. reggel sokkal jobban fog az agy, délután 3 körül van a mélypont, majd 5 körül újra egy kicsit jobban fog az agy.
most ennyi jutott eszembe.
ja, meg ,még: nekem használ ha a tanultakról írok egy kis vázlatot, így jobban rögzül, mintha csak olvasnám a szöveget.
köszi!
most néztem meg lett a hétföi vizsgám!=)))ez 1 jo löket most!
az a baj h pl anatomiábol 3töl fél5ig van csak vizsga:S a többiböl mind reggel.
és nagyon köszönöm h irtál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!