Mennyire lehet elindító deszka a színitanoda?
Pl. a Gór Nagy Mária, vagy a Shakespeare?
Biztos hogy nem vennének fel a Színművészetire, nincs jó énekhangom, de egy ilyen színitanodát megpróbálni érdemes-e?
Nagyon szeretnék színész lenni, de kérdés hogy érdemes e úgy feltenni erre az életem, hogy nem a színművészetire megyek.
Tudok segíteni?
Az életem nem tenném fel rá, de szerintem megéri jelentkezni egy színtanodába, ha ez az álmod, a tévés sorozatokban is több olyan színész játszik, akik "csak" színitanodát, pl a GNM-t végezték el, és nem mentek egyetemre. Ha van tehetséged a színjátszáshoz, azt fel fogják ismerni, legfeljebb megmondják, miben vagy kevésbé jó, és mondják hogy jelentkezz legközelebb. Ha meg az ellentéte vagy, azt is észreveszik, és megmondják hogy egyáltalán nem értesz a dologhoz.
Én azt mondom, próbáld meg, és ha nem is sikerül, nyugodt lehet a lelkiismereted, mert megpróbáltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!