Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szfv. -on vagy környékén van...

Szfv. -on vagy környékén van szinitanoda?

Figyelt kérdés
szinész szeretnék lenni és ugy gondolom, hogy ezt az elhatározást jobb megerősíteni azzal, hogy szinitandodába is tanulok pár évet. de én székesfehérváron lakok és nem tudok egyről se a közelben. neten is próbáltam keresni de nem adott ki egyet se.
2010. jún. 29. 08:36
1 2
 1/12 anonim válasza:
őőő... ha vársz még pár órát akkor felébred a testvérem akinek a bnője jár egy ilyenbe... a nevét nem tudom a színkörnek de majd ha felbred megmondja és megírom meghogy hol van... türelem
2010. jún. 29. 08:44
 2/12 A kérdező kommentje:
köszönöm várok
2010. jún. 29. 08:50
 3/12 anonim válasza:
még 10 perc és begépeli :D
2010. jún. 29. 11:18
 4/12 A kérdező kommentje:
ok
2010. jún. 29. 11:31
 5/12 anonim ***** válasza:

Jézus, a tesóm eléggé aktivizálta magát... na jó, akkor felkelek. xD

Székesfehérvár, színitanoda... a legjobb, amit mondani tudok, az a Pathália, amit a Vörösmarty Színházből való színészek oktatnak, csak az a kérdéses, hogy elmúltál-e már 13. Mert főleg általános iskolások jelentkezését várják (kivéve ha fiú vagy). :/ Talán többet is össze tudnék szedni, mert egy barátnőm aktív tagja a csoportnak, de ahhoz több idő kell majd. :)

2010. jún. 29. 11:49
 6/12 A kérdező kommentje:
köszönöm. és örülnék neki ha többet is tudnál irni. egyébként 13 éves fiú vagyok
2010. jún. 29. 11:51
 7/12 A kérdező kommentje:
ja és ezeknek a cimeit vagy a honlapjukat megtudnád adni?
2010. jún. 29. 12:00
 8/12 anonim ***** válasza:

Akkor te benne vagy a "felvehető" korosztályba tartozol... hát, minden év szeptemberében van felvétel, havi 800 ft-ba kerül, és hetente kétszer van (kedd-csüt.) három óra. Azt nem tudom, mikor van a felvételi, az újságban szokott lenni nyár vége felé. Be kell tanulni nekik egy verset vagy szöveget, amit el kell mondani... de ha üres kézzel mész, max. megénekeltetnek. Kozáry Ferenc tartja a foglalkozásokat, asszem... bár tavaly nem vettek fel senkit, most elmegy pár srác közülük, szóval ha fiú vagy és tudsz valamit, akk jó esélyed van. :)

[link]

ez például az egyik jelentősebb előadásuk, viszont amennyire tapasztaltam, maga a színkör jó hangulatú és mindenki nagyon rendes. Többet így hirtelenjében nem tudok róla mondani... ha van kérdésed, szólj.

2010. jún. 29. 12:55
 9/12 A kérdező kommentje:
köszi és a cimüket nem tudod?
2010. jún. 29. 13:08
 10/12 anonim ***** válasza:
Bocsi de nem. :( Én nem vagyok a tagjuk.
2010. jún. 29. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!