Nagyon ciki ha 22 évesen még 3 évet megyek továbbtanulni?
Figyelt kérdés
van egy szakmám letettem az éretségit az idén és most fog indulni egy tecnikusi. 25. évemet betöltve fogok végezn. Ez nem gáz kicsit? Mások már ilyen idősen dolgoznak én meg iskolapadba ülnék.2014. aug. 18. 10:46
2/8 pokiloki válasza:
Inkább tanulj , mert ha 60 éves vagy akkor se lenne ciki. Inkább legyél rá buszke. Egyébként ez nem ritka
3/8 perpernorbi válasza:
Én 26 éves koromig tanultam, és ha úgy alakult volna az életem még mindig tanulnék (most 28 vagyok). Szerintem nem ciki. Sok embert ismerek, aki a Te korodban még tanul.
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a megnyugtató szavakat akor így most már nyugodtan megyek jellentkezni
2014. aug. 18. 11:29
5/8 anonim válasza:
Nem ciki.:)
Én 21 évesen is még tanulok, amikor mások már házasodnak és egyeseknek már réges rég van gyerek.:D (nekem se házasság,se gyerek)
6/8 anonim válasza:
Én jövőre fogok jelentkezni 7 féléves nappali képzésre, és 3 hónap híján 23 leszek amikor kezdek.
Jobb lett volna időben, de ha elvégzem ami a célom akkor pár év alatt behozom a lemaradást kb.
7/8 A kérdező kommentje:
5-ös,az én ismerőseimnek is van már család persze nem 8 általánosal hanem éretségivel és szakmai tapasztalattal csak kicsit megilyedtem mert mind kérdezi hogy hol dolgozom. Azt hittem hogy így már lemaradtam a dolgokról de akor nem :)
2014. aug. 18. 14:20
8/8 anonim válasza:
Először tanulj meg helyesen írni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!