Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Fel lehet-e készülni érettségi...

Fel lehet-e készülni érettségire egyedül?

Figyelt kérdés
4éve érettségiztem, azóta dolgozom és okjzok. Szeretnék egyetemre menni-fog- v állatorvosira-, bioszból emeltet, kémiából pedig közép szintűt kéne raknom. Szerintetek otthoni felkészüléssel lehetséges-e leérettségizni, vagy esetleg magántanárhoz kéne fordulnom? Vagy érettségi előkészítőre?
2010. jan. 14. 11:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem egyedül is fel tudsz készülni. Vannak már nagyon jó könyvek, szerzel magadnak egy tematikát netről, hogy mégis milyen témaköröket kell tanulnod. Szerintem simán összejön, főleg ha valamennyire értesz is hozzá. Ez nem nyelv, tehát nincs szükség mondjuk arra, hogy megtanuld, hogy kell kiejteni :)
2010. jan. 14. 12:11
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem próbálj meg egyedül felkészülni, és teszteld le a tudásod a régebbi feladatsorokon:

[link]

Javítási útmutató is van. Ha nem éred el azt a szintet, amire szükséged lenne a bejutáshoz, akkor fordulj magántanárhoz.

2010. jan. 14. 12:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Tapasztalatból mondom, h biosz emeltre fel lehet készülni egyedül. Én fizikából érettségiztem, abból sem jártam különtanárhoz, de iszonyat jó faktos tanárom volt:)

Kémia nekem elég nehéz, de ha te tehetségesebb vagy, biztos az is menni fog:)

2010. jan. 14. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!