Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Fizika szak vagy programtervez...

Leitner kérdése:

Fizika szak vagy programtervező matematikus?

Figyelt kérdés
Holnapig lehet jelentkezni még pótfelvételi eljárás keratin belül, és nem tudom melyik mellett döntsek. Jelenleg programtervezőin vagyok passzív féléves, érdekel a programozás, de kisebb koromban asztrofizikus akartam lenni. Mind a kettő kellene, de csak az egyik megy egyszerre, és nem is biztos hogy volna erőm egy másikhoz is... ti mit gondoltok? Fizikusból lehet programozó is? Fordítva nyilván nem.

2014. aug. 11. 15:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Hogyne lehetne fizikusból programozó? Szerinted a sok szimulációhoz felkérnek külön egy programozó csapatot? Asztrofizika nem rossz,érdekes,meg van is rá kereslet,csak nem itthon,hanem inkább amerikában.

Ezzel ellentétben a programtervező matematikusival itthon is könnyebben el tudsz helyezkedni,lehet,hogy nem annyira érdekes,de azzal is jó pénzt tudsz keresni.

Szerintem választ a programtervező matematikust,aztán pár év alatt megszeded magad elég pénzzel,ha ügyes vagy és utána mehetsz akár fizetősre is asztrofizikát tanulni.

2014. aug. 11. 15:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Nah, nem ilyen egyszerű ez. Ez nekem már másoddiploma, mindenképp fizetnem kell érte... most 29 vagyok....
2014. aug. 11. 16:07
 3/4 A kérdező kommentje:
Valaki írjon még valamit, ma jár le a határidő! Mit tegyek?
2014. aug. 12. 11:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia, végül hogy választottál?
2015. jan. 25. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!