Vélemények a (budapesti) Karinthy Frigyes Gimnáziumról?
A technikai felszereltséget tekintve, modernnek mondaná, az épületet.Ha a berendezést nézzük, akkor talán egy kicsit kevésbé, de nem hinném, hogy ez bármit számítana...
A tanítás persze kemény, észrevételeim szerint, jóval többet várnak el, mint más gimnáziumokban, de amennyiben tanulsz, nem jelent ez óriási kihívást.
A sulin belüli életről csak pozitívan tudok nyilatkozni. A diákok többsége kedves, az évfolyamok között is vannak ismeretségek, barátságok, a tanárok közvetlenek.
Én szeretek oda járni. :)
Ha kérdésed van, nyugodtan kérdezz!
Én most jöttem haza a Csibetáborból. Fantasztikus élmény volt!:)) 5 nap alatt folyamatosan nevettem, és csodálatos embereket ismertem meg. Mindenki aranyos, kedves, közvetlen, segítőkész. Csibe vagyok, tehát ennyit tudok egyelőre mondani, de én nagyon ajánlom, és imádom a sulit, ami így is fog maradni, ez biztos. :)
Az épület meg szerintem nagyon szép, modern.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!