Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A Karinthy Frigyes Gimnáziumba...

A Karinthy Frigyes Gimnáziumban hogy zajlik egy szóbeli felvételi?

Figyelt kérdés

8.-os vagyok, és csütörtökön megyek oda szóbelizni, de fogalmam sincs mit kérdezhetnek, mire készüljek.

Olvastam a tavalyi ehhez kapcsolódó kérdéseket, csak nem tudom, aktuálisak-e még.

Mit kérdezhetnek magyarból, matekból, illetve mire készüljek?:)

14/L

2014. febr. 18. 19:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia:) Matekból főleg állítások lesznek igaz, hamis vagy lehetséges. Ezeknél nagyon vigyázz, lehet, hogy több lehetőség is van vagy beugratós.

Magyarból vers vagy szöveg alatta kérdések, és tudni kell beszélni róla a kérdések alapján. Itt lesz felkészülési idő. Meg előkészítőn mi olyat csináltunk még, hogy a tanár mond egy szót és arról spontán kell beszélni ami eszedbe jut. Most kapásból ennyi jut csak eszembe.

Sok sikert! Én szombaton megyek:)

14/L

2014. febr. 19. 15:15
 2/10 anonim ***** válasza:

Bocsi szóismétlés...

Ja és ne mondj magyarból olyanokat, hogy "meg/vagy ilyesmi" szóval ilyen nagyon köznyelvi dolgokat ne. És persze köszönj ha bemész!

2014. febr. 19. 15:17
 3/10 A kérdező kommentje:

Rendben, köszönöm szépen!

Sok sikert.:)

2014. febr. 19. 15:33
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Az előttem levő mindent leírt...:) Viszont: Semmiképp se félj, nagyon kedvesek, segítenek. Tényleg, nagyon aranyosak.:)
2014. febr. 19. 19:39
 5/10 A kérdező kommentje:

Alapbol nagyon izgulos vagyok, ez azert megis csak egy felveteli, de legalabb tudom, hogy itt nem esznek meg..:D

Azt esetleg nem tudjatok megmondani, hogy verseket kell-e mondanom, azaz lesz-e memoriter? Ha lesz, akkor huzunk vagy mi alapjan?

Es koszonom a valaszokat!:)

2014. febr. 19. 20:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Tuti nem lesz szerintem
2014. febr. 20. 17:06
 7/10 anonim ***** válasza:

Ja bocsi feleslegesen írtam már, elfelejtettem hogy ma mentél:D Milyen volt a szóbeli, tudnál légyszi konkrét feladatot mondani matekból ami neked volt? Köszi

Előző voltam

2014. febr. 20. 22:47
 8/10 A kérdező kommentje:

Persze:D

Behívtak matekra, húztam egy tételt és azt meg kellett oldanom 20 perc alatt, majd ellenőriztük a tanárokkal. Azaz én mondtam mit írtam, ő pedig indoklást kért. Magyaron ugyanez volt.

Annyira nem para, kivéve ha nehezet húzol..:DD De amúgy nagyon aranyos tanárok vannak, nekem segítettek, ha elakadtam.:)

2014. febr. 23. 12:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Volt verselemzés neked?:)
2016. jan. 18. 14:53
 10/10 A kérdező kommentje:
Kicsit későn írok, de igen, volt. :)
2016. júl. 15. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!