A Karinthy Frigyes Gimnáziumban hogy zajlik egy szóbeli felvételi?
8.-os vagyok, és csütörtökön megyek oda szóbelizni, de fogalmam sincs mit kérdezhetnek, mire készüljek.
Olvastam a tavalyi ehhez kapcsolódó kérdéseket, csak nem tudom, aktuálisak-e még.
Mit kérdezhetnek magyarból, matekból, illetve mire készüljek?:)
14/L
Szia:) Matekból főleg állítások lesznek igaz, hamis vagy lehetséges. Ezeknél nagyon vigyázz, lehet, hogy több lehetőség is van vagy beugratós.
Magyarból vers vagy szöveg alatta kérdések, és tudni kell beszélni róla a kérdések alapján. Itt lesz felkészülési idő. Meg előkészítőn mi olyat csináltunk még, hogy a tanár mond egy szót és arról spontán kell beszélni ami eszedbe jut. Most kapásból ennyi jut csak eszembe.
Sok sikert! Én szombaton megyek:)
14/L
Bocsi szóismétlés...
Ja és ne mondj magyarból olyanokat, hogy "meg/vagy ilyesmi" szóval ilyen nagyon köznyelvi dolgokat ne. És persze köszönj ha bemész!
Rendben, köszönöm szépen!
Sok sikert.:)
Alapbol nagyon izgulos vagyok, ez azert megis csak egy felveteli, de legalabb tudom, hogy itt nem esznek meg..:D
Azt esetleg nem tudjatok megmondani, hogy verseket kell-e mondanom, azaz lesz-e memoriter? Ha lesz, akkor huzunk vagy mi alapjan?
Es koszonom a valaszokat!:)
Ja bocsi feleslegesen írtam már, elfelejtettem hogy ma mentél:D Milyen volt a szóbeli, tudnál légyszi konkrét feladatot mondani matekból ami neked volt? Köszi
Előző voltam
Persze:D
Behívtak matekra, húztam egy tételt és azt meg kellett oldanom 20 perc alatt, majd ellenőriztük a tanárokkal. Azaz én mondtam mit írtam, ő pedig indoklást kért. Magyaron ugyanez volt.
Annyira nem para, kivéve ha nehezet húzol..:DD De amúgy nagyon aranyos tanárok vannak, nekem segítettek, ha elakadtam.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!