Van esélyem a bejutásra?
Figyelt kérdés
Karinthy Frigyes,Madách Imre amit nagyon szeretnék.(angol kéttan,angol haladó nyek)A felvételim 72 pontos lett.
Az eddigi pontjaim: Karinthy-114/150, Madách-203/270.
A szóbelik meg remélem jól sikerülnek. Van esélyen valamelyikbe? Nagyon szeretném,ha sikerülne.
#továbbtanulás #gimnázium #felvételi #Madách Imre #Madách Imre Gimnázium #Karinthy Frigyes #Karinthy Frigyes Gimnázium
2014. febr. 6. 16:36
1/7 anonim válasza:
Ha szóbelin jól teljesítesz, akkor simán van esélyed! :) Én is a Madáchba szeretnék menni...
2/7 anonim válasza:
Szerintem a Karinthyban nem elég. Nekem 125 pontom van most és németre mennék , nem tudom van-e esélyem. A Madáchban pedig valahol itt láttam a gyakorin hogy valahol 203 körül volt az utolsó szóbelire behívott pontszáma(angolon)
3/7 anonim válasza:
Kimaradt a végéről, hogy -tavaly
4/7 anonim válasza:
Én is Madách!!!!! :) ;) nekem 220 pontom van
5/7 anonim válasza:
Hát most eléggé felvitték a Madáchnál a ponthatárt 212 volt a legalacsonyabb. :@
(Nekem 213 lett, így csak 4 évfolyamosra hívtak be, de már nem is szeretnék odamenni.)
6/7 anonim válasza:
A 220 pontos vagyok, fentebbről, már én sem szeretném a Madáchot :( Nem tetszett a szóbeli, a szóbeliztetők, én sem remekeltem és az iskola hangulata sem tetszett. Most voltam itt először, de nem éreztem jól magam benne. Mielőtt kijönne az ideiglenes lista már tudom, hogy megfordítom a sorrendet, a Lászlót favorizálom a Madács helyett. Na persze mindez csak a Karinthy mögött :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!