Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szakmát kell választanom....

Szakmát kell választanom. Olyan munkát szeretnék később, ahol sokat kell a gépet használni, főleg Photoshoppal, Illustratorral, egyéb Adobe programmal dolgozni. Milyen szakmát, később munkát kellene keressek?

Figyelt kérdés

Nem tudom miben vagyok jó -ha egyáltalán van ilyen-, vagy mit szeretnék csinálni, mit kellene tanuljak. Sok időt pazaroltam már emiatt. Addig jutottam, hogy mivel elég sok időt töltök a gép előtt a fent említett programok használatával, így talán ez lenne az, amivel foglalkozhatnék. De nem tudom, milyen szakmák, munkák tartalmazzák, akár csak kis részben is. Eddig olyanok jöttek számításba, mint a kiadványszerkesztő, webdesigner. Biztosan van még más lehetőség is. Eddig csak művészeti irányban tanultam. A gimi is végig az volt, érettségi után pedig rögtön művészeti egyetemre vagy legalább valami olyasmire mentem, de új cél után kell nézzek.

Őszintén szólva bárminemű segítséget szívesen fogadok, nem tudom kihez fordulhatnék ezzel a kérdéssel. Előre is nagyon szépen köszönöm!

2014. aug. 9. 00:49
 1/1 Drone007 válasza:

A digitális grafika egyáltalán nem rossz irány, abból még bármi is lehet.

A jó webdesigner akár webergonómikus vagy frontend fejlesztővé is kinőheti magát, attól függően mi tetszik meg később. Persze ahhoz sokat kell fejlődni, de ha a művészeti alapok megvannak, és még tehetséged is van a képzőművészethez, akkor csak kitartás kell hozzá, hogy igazán jó legyél a szakmádban.

Sok sikert!

2014. aug. 9. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!