Ha átjelentkezek a Kandó villanykarról a BME-VIK villanykarára, harmadik félévemet a BME-VIK-en kezdeném, akkor a Kandós első két félév tantárgyaiból melyeket tudom akkreditáltatni, pontosabban inkább melyeket fogadják el?
Erre ne itt keresd a pontos választ, mert legjobb esetben is csak tippelni tud mindenki. Erről a BME tanulmányi osztályán tudsz érdeklődni, ami a Műegyetem rakparton van, az R épületben.
Mindig az egyetem és a dékáni tanács döntése, hogy melyik tantárgyakat fogadják el, melyik kreditek akkreditálhatók. Még ha a két tantárgy neve ugyanaz, akkor sem biztos, hogy elfogadják, mert lehet, hogy a követelmények és a tanterv teljesen eltér.
Mindenképpen személyesen érdeklődnék. Ha a TO-n nem is tudnak azonnal pontos felvilágosítást adni, azt meg tudják mondani, hogy erről kinél és mikor érdeklődhetsz.
Mindazonáltal vedd figyelembe, hogy az átjelentkezéshez félévenként minimum 2,50-es ösztöndíjindex kell. Ha ez nincs meg, akkor nem lehet megpróbálni sem.
A BME oldalán egyébként azt olvastam, hogy összesen kell 2,50 kreditindex. Az első félévem viszonylag gyengébben sikerült, és abban nem lett 2,50, viszont a második félévem messze sokkal jobban sikerült, átvételnél pedig mindig a két legutóbbi félév átlagát nézik.
Itt ezt pontosítanád, vagy, megerősítenéd az állításod, légy szíves?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!