Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Levelezőre milyen indokkal...

Levelezőre milyen indokkal vehetnek fel?

Figyelt kérdés
2010. jan. 11. 18:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy milyen indokkal??? Ha levelezőre jelentkezel, és elég lesz a pontod, akkor levelezőre vesznek fel...
2010. jan. 11. 18:37
 2/7 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy bővebben ki kellett volna fejtenem.

Van egy osztálytársam, aki azért akar odamenni, mert nem bír elszakadni anyukájától, aki mindennap felöltözteti, megmossa a haját, furikázza ide-oda... Nem is akar tőle elszakadni, de szerintem ez nem egészséges. Levelezőre nem kell nyomós indok? Mint pl. gyerek, vagy munka, magasabb pontszám stb? Nem tartom fairnek, hogy ő otthon lógassa a lábát és anyukája dolgozzon helyette, míg én keservesen megdolgozom a bejutásért, és nem is egy egyszerű szakra jelentkeztem.

2010. jan. 11. 18:44
 3/7 anonim ***** válasza:

... minek foglalkozol mással? Meg minek idegesíted magad ilyen hülyeségeken?

Egyébként miért kéne nyomós indok??!! Az egy dolog, hogy levelezőre azok szoktak jelentkezni, akik munka/ család mellett szeretnének tanulni. De ezt megteheti akárki úgyis, hogy nincs se család, se munka. Ja, megsúgom, hogy levelezőn sokkal nehezebb tanulni, ugyanis lényegesen kevesebb óraszámba sűrítik bele ugyanazt az anyagmennyiséget, így otthon a hallgatónak sokkal több pluszmunkájával jár. Ezen felül ne irigykedj, mert ő kimarad mindabból a közösségi életből, ami neked megadatik!

2010. jan. 11. 19:09
 4/7 A kérdező kommentje:
Kösz a választ, nem idegesítettem magam fel nagyon, csak kicsit aggódom is miatta :) Elképesztő dolgokat hallottam tőle (anyja fürdeti!!!, nem tudja bekötni egyedül a cipőfűzőjét, nem debil, nem fogyatékos, hanem egy normális lány, aki az anyja neveltetésének köszönhetően olyan, amilyen). Van egy olyan érzésem, hogy pár év múlva az anyját fogja hibáztatni, hogy semmit nem tud elintézni magától. Azért remélem, észhez tér.
2010. jan. 11. 19:34
 5/7 anonim ***** válasza:
55%
nem kell hozzá nyomós indok,csak rengeteg pénz ugyanis a levelezőst nem támogatja az állam bácsi :)
2010. jan. 12. 08:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Helyesbítek, nem mindenhol támogatja az állam bácsi, az enyémet például igen, de nagyon meg fogja szívni ha nappali helyett, merő lustaságból vagy kényelemből levelezőre megy, az elvárások nem kevesebbek, én munka mellett csinálom, és a napi nyolc óra robot után, kemény dolog neki állni tanulni még félévenként 10 tárgyat, ha meg nem is szokott tanulni, tehát nem jó tanuló, akkor hiába ül otthon, tanulni nem fog, és a ZHk meg a vizsgák ugyanolyanok, mint a nappalin, nincs kivételezés, mi a nappalisokkal szoktunk vizsgázni, dettó ugyanazt kérik számon, csak Te egy fél évben 4szer látod a tanárt, ami kb arra elég, hogy elmondja, hogy mit tanulj meg otthon, ennyi... (tapasztalat, hogy azért, mert levelezős vagy, nem kímélnek, aki jó fej az a nappalisokkal is jó fej, aki kemyén, az velünk is kemény....)
2010. jan. 18. 18:18
 7/7 A kérdező kommentje:

Tyűha... ezt el is tudnád mondani egy levegővel? :D

Hát igen, lustább ember nincs nála a földön. Ráadásul ahova menne... kínai szak az ELTE-n. Hogy fog nyelvet tanulni levelezőn??? Kazettán küldik át neki a kínai kiejtést? Vagy mi???

2010. jan. 19. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!