Nem kaptam hivatalos levelet arról, hogy felvettek, mi ilyenkor a teendő?
Olvastam, hogy bele telik egy kis időbe, de a legtöbben már megkapták, nekem meg még mindig semmi. Az előírt pontszámot elértem és erről kaptam sms-t is.
Szerintetek meddig várjak vele?
Én is úgy tudom, hogy "gólyacsomagot" postán fognak küldeni, de valaki egy másik kérdésnél lehurrogott, hogy már semmit se küldenek postán. Oda akkor bemásoltam az egyik felvis oldalról, hogy az egyetem/főiskola levélben értesít. Azóta nem kaptam abban a kérdésben választ.
Egyébként én egyáltalán nem izgulok, majd küldik. Mondjuk én már idősebb vagyok és nem megyek gólyatáborba sem. Egyébként meg elég vicces lenne, ha minden hely betelne a gólyatáborban mielőtt bárki is kapna értesítőt :)
Szóval mindenkinek üzenem az eddigi és elkövetkezendő kérdéseket tervez/tervezett ezen témában. Nyugodjon le mindenki, majd küldik :D Mondjuk én már a ponthúzáson sem aggódtam ^^
Gólyatáborba én se megyek, úgyhogy nem emiatt aggódom...még az is kérdéses, hogy a kolit bevállaljam-e...sajna nem vet fel a pénz. Mindenesetre jó lenne, ha nem az utolsó utáni pillanatban küldenék a levelet.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!