Sportszervezőre jelentkeznék. Van jövője?
Légyszi ezt nézd meg! nagyon tanácstalan vagyok. Nem tudom mit csináljak. Imádnám ezt csinálni. De anyukám elolvasta és ezt mondta: "képes lennél alamizsnáért kuncsorogni egész életedben?"(olvasta, hogy szponzorkeresés)
Aztán elmagyaráztam neki az álláspontom. Aztán mondom, hogy jó, nem veszekszek. inkább megyek nyelvvizsgára készülni. Erre mondja: "minek, ide úgyis rögtön felvesznek? Akár már most abbahagyhatnád a tanulást"
Ezt nem hiszem el. Most ő éli az életem vagy én?
Mert hogy mért nemmegyek természettudományra, bölcseletre, jogra... Ezekre nem akarok menni:S
As portszervezőt hogy látod? egyetértesz anyummal? de írja, hogy minden országban, államban elismerik. meg hogy még lehet szakosodni...
jajj
első vagyok: ja,és üzenem anyukádnak hogy a bölcselettel se mennél semmire,max kávét főzhetsz egy irodában 8 órában. Már ha felvesznek.
Hidd el,nagyon jót választasz!
HÚÚ, DE SZERETLEEEK!
:D
kösziii. nagyon jó fej vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!