Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Sportszervezőre jelentkeznék....

Sportszervezőre jelentkeznék. Van jövője?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Légyszi ezt nézd meg! nagyon tanácstalan vagyok. Nem tudom mit csináljak. Imádnám ezt csinálni. De anyukám elolvasta és ezt mondta: "képes lennél alamizsnáért kuncsorogni egész életedben?"(olvasta, hogy szponzorkeresés)

Aztán elmagyaráztam neki az álláspontom. Aztán mondom, hogy jó, nem veszekszek. inkább megyek nyelvvizsgára készülni. Erre mondja: "minek, ide úgyis rögtön felvesznek? Akár már most abbahagyhatnád a tanulást"

Ezt nem hiszem el. Most ő éli az életem vagy én?

Mert hogy mért nemmegyek természettudományra, bölcseletre, jogra... Ezekre nem akarok menni:S

As portszervezőt hogy látod? egyetértesz anyummal? de írja, hogy minden országban, államban elismerik. meg hogy még lehet szakosodni...

jajj

2010. jan. 10. 19:00
 1/7 A kérdező kommentje:
légyszi segíts
2010. jan. 10. 19:01
 2/7 A kérdező kommentje:
ne már, valaki segítsen, kérem.
2010. jan. 11. 08:17
 3/7 anonim ***** válasza:
sztem menj,ha ehhez van kedved! Van jövője. Elég széles körű az elhelyezkedés. Az én apám is fintorgott, hogy mért nem bróker vagy jogász leszek,és dietetikusként éhen fogok halni. Viszont minden álmom a dietetika volt,azért most ezt tanulom. :) lesz@rom ki mit mond.Ha egyszer boldogtalan lennék olyan munkával,ami nem érdekel,minek is csinálnám azt? És még egy kevésbé jövedelmezö szakmával is meg lehet találni azokat a módokat hogy meg lehessen élni belöle...inkább kevesebb pénz,de biztos, mint a tucatképzés ,aminél elhelyezkedni szinte esélytelen. különben is,annyi diplomás munkanélküli jogász van,honnan tudja anyukád hogy Te nem fogsz közéjük tartozni,ha elvégzed?? A jog már régen nem játszik. Tedd amit a szived diktál,mellesleg tényleg nem rossz szak!! Hajrá! :)
2010. jan. 11. 13:32
 4/7 anonim ***** válasza:

első vagyok: ja,és üzenem anyukádnak hogy a bölcselettel se mennél semmire,max kávét főzhetsz egy irodában 8 órában. Már ha felvesznek.

Hidd el,nagyon jót választasz!

2010. jan. 11. 13:34
 5/7 A kérdező kommentje:

HÚÚ, DE SZERETLEEEK!

:D

kösziii. nagyon jó fej vagy

2010. jan. 11. 14:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Amihez nincs kedved, azt ne tanuld, mert nagyon keserves lesz. Inkább válaszd azt, amihez kedvet érzel, mert még akkor is, ha nehéz vele elhelyezkedni, sose tudhatod mit hoz az élet!:)
2010. jan. 12. 20:59
 7/7 anonim ***** válasza:
1-2.vagyok:szívesen, örülök hogy segíthettem!! :) Én ezeken már átmentem, több évbe telt míg ezekre tapasztalatból rájöttem... 28/L
2010. jan. 13. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!