A műszaki-menedzser büfészak? (ha igen miért, ha nem miért nem)?
Úgy tudom és gondolom, ha van hozzá egy gépész diplomád, jó. Ha közgáz diploma, akkor az is jó, valamint azért is jó, mert pl Msc-re mehetsz vele akár gépésznek, akár vmilyen közgáz szakra. (kérdés, hogyan fogod bírni). Ha jó helyen végzed el, találhatsz vele munkát és kifoghatsz vele nagyon jó állásokat, de nem garantált, hogy te ezzel a szakkal majd biztos állást fogsz kapni diplomaosztó utáni napon. Én úgy gondolom nem büfészak, annyira úgy gondolom, hogy jövőre levelezőn el akarom kezdeni nappali egyetem mellet.
Amiért büfészaknak tekinthető, mert mondhatjuk rá hogy a műmenes ért ehhez is meg ahhoz is, de az igazság az, hogy teljesen nem ért se ehhez, se ahhoz, inkább csak átlátja a dolgokat, minthogy azokat meg is tudja csinálni. Értem ez alatt a gazdasági dolgokat de főleg a műszaki dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!