Mikor kuldenek hivatalos levelet a felveteli sikeressegerol?
Figyelt kérdés
2014. júl. 25. 11:53
1/14 anonim válasza:
erre én is kíváncsi vagyok, én olyanokat hallottam, h 1,5-2 hét, én még az e-felvibe sem tudok belépni, nem engedi
2/14 anonim válasza:
Én már betudok lépni a felvibe, majd küldenek egy e-mail azt szerintem az e-mail címedre és abban lesz valami dokumentum(pontosan nem tudom hogy van ,nem kaptam még) . Postai úton meg majd szerintem augusztus elején :)
3/14 anonim válasza:
1-es vagyok, most néztem, nekem is engedte most már h belépjek, így azért már nyugodtabb vagyok :D igen, a dokumentumról én is hallottam :)
4/14 A kérdező kommentje:
Reggel ota meg nekem is csak most sikerult bar nincs rajta semmi. Jo lenne ha kuldenek koli jelentkezesrol sem akarok lekesni :/ :( majd irj mar ha kapsz levelet :D
2014. júl. 25. 12:04
5/14 anonim válasza:
A besorolási határozatot már NEM postázzák. Azt az e-felviből tudod majd letölteni, amikor elérhető lesz, kapsz egy e-mailt róla.
Az iskola szintén e-mailben küldi meg a fontos dolgokat.
Sok intézményben hétfőtől már tárgyfelvétel van, így jó eséllyel már a hétvégén megkapják a felvettek a tanulmányi rendszerhez (ETR/NEPTUN) szükséges kódokat.
6/14 anonim válasza:
oké, majd írok, de azt hallottam, h az elsősöket általában felveszik koliba, meg amúgy is addig úgyse jelentkezhet senki, amíg a papírt nem küldik ki :)
7/14 A kérdező kommentje:
De jo lenne :)
2014. júl. 25. 12:11
8/14 anonim válasza:
úgy lesz nyugi :) amúgy hova vettek fel? :)
9/14 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy az elsőéveseket felveszik koliba. Egy ismereősöm úgy nem kapott kolis helyet, hogy az anyja óvónő, az apja taxisofőr, és 3an testvérek... Szóval. Várólista van.
10/14 anonim válasza:
én azt írtam, h "általában", mondjuk ha van 300 jelentkező, akkor annak a nagy részét azért felveszik, ha megfelel a kritériumoknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!