Ahová először megvan a pontod, oda vesznek fel. Ha gépészt jelölted másodiknak, megvan a pontod, akkor oda vettek fel, nyugi!
2014. júl. 24. 21:55
2/11 A kérdező kommentje:
De ezt írja a gépészmérnöknél: "Felvételi döntés: Kisebb sorszámú jelentkezésre nyert besorolást." Neki a kisebb sorszámú a műszaki menedzser.
2014. júl. 24. 22:04
Kisebb sorszámú jelentkezésre nyert besorolást- nekem is ezt írja de ezt harmadiknak jelöltem meg mint te a műszaki menedzsert, azonban engem a 2.ra vettek fel szóval ne aggódj szerintem csak elnéztél valamit. Am. amelyik zöld az a helyes. Nekem a második zöld de a 3-ra is felvettek volna. Sőt ott még kevesebb pont kellett szóval jobban belefértem volna és mégis ha akár 1 pontal is megvan a 2. hely arra vesznek fel. :D
2014. júl. 24. 22:14
nem, a kisebb sorszámú az a gazdasági... az 1. előbb van, mint a 2. A 3. meg hátrébb, az magasabb sorszámú lenne...
2014. júl. 24. 22:16
6/11 A kérdező kommentje:
1.
SZTE-GTK gazdálkodási és menedzsment ANA
366 pont 460 pont
Felvételi döntés: Felvételi pontszáma nem érte el a felvételi ponthatárt.
2.
SZTE-MK műszaki menedzser ANA
364 pont 260 pont
Felvételi döntés: Felvételi pontszáma elérte az állami ösztöndíjas képzés ponthatárát.
3.
SZTE-MK gépészmérnöki ANA
356 pont 260 pont
Felvételi döntés: Kisebb sorszámú jelentkezésre nyert besorolást.
Ezt írja.
"Kisebb sorszámú jelentkezésre nyert besorolást. "
És a 2 nem kisebb mint a 3? Egyébként azt is elolvashatnád, amit a gépészmérnökhöz írt.
Idézem: "Felvételi döntés: Felvételi pontszáma elérte az állami ösztöndíjas képzés ponthatárát. "
2014. júl. 25. 10:21
Elnézést nem gépészmérnök, hanem műszaki menedzser. Csak a kérdésedből írtam a sorrendet és ahogy látom azt sem tudod, hogy milyen sorrendben jelölted meg a szakokat.
"gazdasági, gépészmérnöki, műszaki menedzser. Ebben a sorrendben."
Helyette:
1.
SZTE-GTK gazdálkodási és menedzsment ANA
2.
SZTE-MK műszaki menedzser ANA
3.
SZTE-MK gépészmérnöki ANA
2014. júl. 25. 10:37
9/11 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy milyen sorrendben jelöltem meg. Ez a sorrend pedig az, hogy melyikre hány pontot kaptam.
nem, akkor rossz sorrendben jelölted meg véletlenül, sajnos ezzel nem tudsz semmit kezdeni, mert hogy túl vagyunk a július 10-ei módosítási határidőn, és a 24-ei ponthatár hirdetésen is, ami pedig jogvesztő határidő az esetedben, és ezt a saját figyelmetlenségednek köszönheted, bármennyire is sajnállak. Mert senkinek nem a pontok szerint listázza, az általad megjelölt sorrendet listázza mindenhol, ezt az e-felvételi->Jelentkezések és ponthatárok vagy az e-felvételi->Hivatalos iratok->Jelentkezési státuszlap megtekintése menüpontok alatt is ellenőrizheted, átjelentkezésre már nincs lehetőséged, egyetemtől függően majd első/második félév után válthatsz egyetemen belül szakot, de ennek jobban utána kell nézned mik a feltételei.
2014. júl. 26. 18:56
Kapcsolódó kérdések: