Lehetséges hogy egy helyre sem vettek föl?
Nagyon nagy szarban vagyok.. Debreceni 8.-osztályos tanuló vagyok 3,6-os átlaggal. Első helyre írtam derecskén a rendvédelmit, másodiknak a mechwartot, harmadiknak az irinyit. Na most az iskolák neve nem számít. Kaptam egy levelet Irinyitől, hogy megfeleltem a követelményeknek, de nemvesznek fel, mert már máshova felvettek. Ugye az irinyi előtt van a mechwart és a rendvédelmi. Másnap mechwart-tól jött egy levél. Nem vettek fel helyhiány miatt. Ekkor örültem mert hurrá akk bennvagyok derecskén, erre oda sem vettek fel. Na most akkor mi van? Mi a teendő? Gyüjtő suliba kerülök?:'(
Irinyi után Brassai, Kereskedelmi, Gábor Dénes, Beregszászit írtam de mindenhonnan elutasítottak.:/
Üdvözöljük Bürokráciában! Városunkban fejetlenség működik!
Vagy az van, hogy valamit elkavart az egyik suli, vagy mind a három, tényleg hívd fel őket, hogy mi újság. Aztán fellebbezhetsz mondjuk a Rendvédelmi sulinál vagy a Mechwartnál, az Irinyi levelére hivatkozva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!