Helyettesítő státuszom van, gyeses helyre vettek fel. A szerződésem 2012 jan- ig szól. Kisbabát várok, Májusban szülnék, de a kolléganőm Áprilisban visszajön. Megszüntethetik a szerződésem?
ha határozott idejű a szerződésed (2012.januárig szól), akkor nem kell félned, szerintem nem lehet megszüntetni a munkaviszonyodat
pláne, ha már be is jelentetted a terhességed
Mit tehetek? megszünik a szerződésem, Április egytől, és nem lesz biztosításom, lévén nincsen munkám, mit tegyek? Táppénzre sem mehetek.
Hogyan fogok szülni?
Tgyás, és gyed alatt van biztosítása az embernek, ha nincsen munkája, hanem tgyáson és gyeden van?
Nem oldható meg, hogy maradj?
Az én helyemre is határozott idejűre vettek fel csajt. Én megyek vissza, neki meg csinált a főnököm helyet. (elküld egy nyugdíjast aki egyébként sem csinált semmit, de mivel ott volt vagy 40 évig és maradni akart nem bocsátották el)
Így amikor én visszamegyek ő akkor megy el :) később meg fiatal lesz a gárda.
nem megoldható, senki nem segít semmit.
ma közölték jön vissza a kolléga, és én repülök, ha terhes vagyok ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!