Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha nem vizsgázom le az első...

Ha nem vizsgázom le az első OKJs képzésen akkor ha jövőre újat kezdek az is ingyenes?

Figyelt kérdés
Az a lényeg hogy érettségi után még nagyon nem tudtam, hogy mi is szeretnék lenni és addig haboztam, hogy anyáék elzavartak az első OKjs képzésre mondván, hogy addig eldönthetem mit is szeretnék. Amit most csinálok azt nagyon nem szeretem és már tudom mit akarok de az nagyon sok pénz lenne. Arra gondoltam, hogy majd kiíratkozom innen vagy nem teszem le a vizsgát. De nem tudom, hogy akkor benne leszek-e a rendszerben ha az állam küldené az iskolának a rám eső támogatást.
2010. jan. 9. 22:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha nincs OKJ vizsgád (tehát nem fejezed be) és nem vagy még 23 éves , akkor ingyenes lesz az. Senki sem fogja ellenőrizni, hogy Te jártál bárhová is.
2010. jan. 9. 23:02
 2/2 anonim ***** válasza:
És amúgy utólag megfizettethetik?
2011. ápr. 30. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!