Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen OKJ tanfolyamot érdemes...

Milyen OKJ tanfolyamot érdemes elvégezni?

Figyelt kérdés

-el lehessen vele helyezkedni, és normálisan lehessen keresni

-hülyék is meg tudják csinálni (mint én XD )

-ne legyen nehéz :D

(-olyan munkahelyen lehessen vele elhelyezkedni, ami nem annyira felelősségteljes)

Elképzelésem még nincs, hogy milyen irányú legyen, érettségim van eddíg, informatika volt a választott tantárgy, abból előrehozottan tettem le 11-edikben.

2010. jan. 9. 18:21
 1/2 anonim válasza:
Szerintem amíg nem tudod, hogy mit szeretnél addig ne fogj bele csak úgy valamibe mert én is így csináltam és most már tudom mit akarok és amit most tanultam az nem is érdekel. A második szakma az meg már pénzbe kerül amit most szeretnék az meg több százezer forint...
2010. jan. 9. 22:34
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok, ahogy Te. Nekem érettségim most lesz májusban, és utána OKJ-t akarok. Én postai ügyintézőre megyek, meg utána meg akarom csinálni az irodai asszisztenst, ezek nem tűntek nehéznek, de majd meglátom:D Eddig ez a tervem... Egyetemre nem akarok menni, mert nem tudom, hogy mi érdekel. Vagyis a pszichológia az érdekel. De hogy azzal el tudok-e majd helyezkedni vagy nem? Azt ki tudja? :S Lesz egy diplomám és úgy fogok járni, mint sokan mások: diploma a kézben és le van sz@rva. :S Szóval max OKJ után egyetem.
2010. jan. 10. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!