Van esélyem? 3 éve érettségiztem az átlagom 2,4 szeretnék most főiskolára menni. Van esélyem bejutni ilyen átlaggal?
Csak. mert nem akarok éltem végéig ganézni. Ápolóként
Az meg,hogy miért sikerült így az érettségi annak ellenére,hogy készültem erőmön felül nem tartozik senkire.
Most is dolgozom.
Szerinted ha főiskolán kapsz ápolói végzettséget, azzal nem ganézni fogsz?
Amúgy sajnálom, nem akartalak megbántani. Ha úgy gondolod, akkor szerintem írd újra az érettségit, mert így nem sok esélyed van, max fizetősre.
felvi.hu-n találsz pontszámító kalkulátort, azzal számold ki hány pontod van, úgy többet tudunk segíteni.
Szia!
Nem bántásból, de idézlek:
"Eü fősulira gondoltam, prevenciós alapszak vagy mi. Nem értek hozzá."
Ha azt se tudod, hogy egyáltalán mit csinál az adott végzettségű ember illetve, hogy végzés után milyen elhelyezkedési esélyek vannak, egyáltalán mit kell ott tanulni, akkor inkább ne menj főiskolára.
Mert így 99,99%, hogy a következő két eset egyike fog bekövetkezni (ha felvennének):
1. A képzés közepén rájössz, hogy te nem ezt akarod csinálni, és úgyis sok felesleges dolgot kell tanulni, ezért otthagyod...
2. Szerencsésen megkapod a diplomát és akkor szembesülsz vele, hogy ilyen diplomával szinte lehetetlen elhelyezkedni és visszamész ápolónak, hogy egyáltalán legyen munkád...
Mindkét esetben sok pénzt és időt pazarolnál el, szóval nézz utána a dolgoknak, mielőtt belevágsz.
Annyira okos mindenki! Ha nem értetek hozzá minek szóltok bele? Egyáltalán nem kell biosz érettségi, majd rátanulsz ott, íme a felvételi követelmény bármely egészségtudományi szakra: kettőt kell választani: biológia v. fizika v. informatika v. kémia v. magyar v. szakmai előkészítő tárgy
Szakmai előkészítő tárgy: egészségügyi alapismeretek, közgazdasági alapismeretek, szociális alapismeretek, ügyviteli alapismeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!