3 éve érettségiztem. Azóta egy okj-s képzést végeztem el,21 éves vagyok. Szeretnék főiskolára menni és kellene a matek érettségim, ami nem igazán sikerült. Javítani szeretnék rajta, de úgy hallottam, hogy csak emelt szinten lehet. Ez tényleg így van?
Én pontosan tudok mindent erről, mert én is hasonló helyzetben vagyok (21/L)
Ha megvan az érettségi bizonyítványod, minden kötelező tantárgyból leérettségiztél, vagyis van egy kis kék könyvecskéd:) akkor onnantól kezdve abból és annyit érettségizel akár közép akár emelt szinten amennyit csak akarsz. 20 ezer forint körül van a vizsga díj, vagyis hülyék lennének lekorlátozni, hogy egy ember miből hányszor és milyen szinten érettségizhet:)
Ha nincs érettségi bizonyítványod, de már leérettségiztél matekból, akkor a bizi megszerzése előtt kizárólag szintemelő vizsgát tehetsz, javítót nem. De a bizi után bármit:)
Az előző kettő válasz írója vagyok:)
Ma voltam egy iskolában és magyar illetve töri érettségi vizsgára adtam be a jelentkezésemet. Semmi gondot nem okozott:)
Írd meg, ha jutottál valamire!
Előző vagyok-
Ha van érettségi bizonyítványod (vagyis sikeres vizsgát tettél 4 kötelező és egy választott tárgyból), akkor te nem javító érettségit teszel hanem ismétlőt.
Valószínűleg már voltál jelentkezni, úgyhogy ezzel elkéstem:D
De azért: Személyi, om azonosító, lakcím azonosító, érettségi bizi, középiskolai bizi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!