Érettségi után hova tovább?
Egyáltalán nem tudom hova jelentkezzek továbbtanulni. Az érettségim nem lett valami jó:
matek 2
töri 2
magyar 3
angol 3
infó 3
az biztos, hogy informatikát akarok tanulni, hogy azon belül mit mindegy, de legjobb lenne a rendszergazda
gondolkodtam az okj-n, de sokan mondják, hogy nem ér semmit
akkor mi lenne a legjobb megoldás?
Nem túl kedves előttem válaszoló. A te válaszod alapján semmihez se fogjon a kérdező, mert ugye 3-nál jobb érettségi eredménye nem lett. Sőt a magyar érettségi átlag is olyan 3,valamennyi..tehát aki átlagos képességű az semmit se tegyen, semmit se tanuljon..legyen munkanélküli majd aki minimum 4 felett érettségizett az szakmát tanul és eltartja vagy hogyan gondolod? Nem fejeznéd be a a beszólogatást, mitől jobb neked ha másokba belerúgsz?
A kérdező egy szakmáról beszél nem arról hogy a BME-re menne tanulni hahó!!!!!!!Ébredj már fel..
Kérdező a itt a kínálat..talán a műszaki info jobb lenne.
Egyrészről a kérdező azt írja, hogy az okj nem ér semmit, ezért más megoldást szeretne.
Másrészről a javasolt mérnökinfót pedig egyetemen oktatják.
Előttem szóló felületesen olvasol, és rosszul értelmezed a szöveget.
"Egyrészről a kérdező azt írja, hogy az okj nem ér semmit, ezért más megoldást szeretne. Másrészről a javasolt mérnökinfót pedig egyetemen oktatják."" A kérdező a rendszergazda okj helyett gondolkozik máson, azaz más okj képzés esetleg szóba jöhetne ami piacképesebb...erre javasoltam a műszaki infót (okj ez is!!) nem a mérnök infó BSc-t!
Márpedig a kérdezőnél ez a realitás egy okj végzettség, miért ne mehetne...az hogy tudja e végezni más kérdés de szerintem simán...egyik okj sem egy egyetem azért..
9-es minek is érettségizne újra pl. matekból és infóból? (És addig is míg érettségire készül mit tegyen?)
Egy szakma magszerzését tűzte maga elé. Csak be kell iratkoznia és tanulnia, minek töltene azzal hónapokat hogy olyan gimis anyagot tanul? (akkor kell gimis anyagot újra tanulnia ha főiskola vagy egyetem a cél, de mindenki nem végezhet egyetemet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!