Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hova tovább? Kérdés lent! 18/L

Hova tovább? Kérdés lent! 18/L

Figyelt kérdés

Sajnos csak 236 pontom van,ami ugye még a min.szintet sem éri el,így sajnos nem nyerek felvételt az általam megjelölt iskolák egyikébe sem :(

Pótoljam a hiányzó dokumentumokat így is? (érettségi, alk. vizsgáról való igazolás,orvosi alkalmassági igazolás,tüdőszűrő)?

Óvodapedagógusnak illetve csecsemő-és kisgyermeknevelőnek jelentkeztem.

Most hova tovább? Kicsit megijedtem,még tanulni szeretnék!! Azon is gondolkoztam,hogy kimegyek au-pairnek. Adjatok néhány ötletet! Mindenképpen gyerekekkel szeretnék foglalkozni a jövőben!

2014. jún. 26. 01:07
 1/3 Sidel ***** válasza:

Nem rossz ötlet kimenni aupairnek. Én is gondolkoztam rajta, csak aztán nem úgy jött össze. Nyelvtanulásnak sem utolsó és gyerekekkel is lehetsz, ami külön jó, ha szeretnél velük foglalkozni. Javaslom, hogy ősszel tegyél javító érettségit.

Amúgy vannak ehhez kapcsolódó OKJ-s tanfolyamok is... azokat még esetleg megnézheted.

2014. jún. 26. 08:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Inkább tanulj valami szakmát, hogy később elhelyezkedhess. Majd próbáld újra az érettségit, azért a 260 pont nem olyan sok.
2014. jún. 26. 09:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Van csecsemő és kisgyermeknevelő OKJ-s képzés, jelentkezhetnél erre, vagy van gyógypedagógia asszisztens OKJ, amiért - ha jól emlékszem- plusz pontot is kaphatsz. Az au-pair munka sem rossz ötlet. DE! Ha tényleg komolyan szeretnél gyerekekkel foglalkozni, ezen a nem túl fényes érettségin mindenképpen javítanod kell minél hamarabb! :) Lassan már mindenhez diplomát kérnek, és sokkal jobb, ha most még egyszer neki ülsz, és pótolod a hiányosságokat, mintha 5 év múlva jönnél rá, hogy jó lenne javítani, mert akkor már szinte elölről kell kezdened a tanulást.

Ja, és jövőre már 280 lesz a minimum ponthatár.

2014. jún. 26. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!