Na ez most hogy is van? Sulik.
Nem értem mi a különbség a szakközép és a gimi között:/
Tanév végén volt hat 5,négy 4,és egy 3(matek).Vas megyében hol találok ehhez sulit?Bútortervező szeretnék lenni,és fősilit akarok végezni.Szóval milyen suli lenne az ideális??Ti melyiket ajánlanátok?És igaz az hogy a szakközépbe csak buták(egyesek,kettesek max hármasok) mennek?Vagy bútortervező akarok lenni,vagy lakberendező(ezek hogy keresnek????).12L vagyok,és nem megyek át hatosztályosba.Kellett volna?
A gimnázium erősebb, mint a szakközép, de a szakközépbe se buták, egyesek-kettesek járnak. Azok általában szakmunkásba mennek, ahol érettségit nem kapnak, azt csak később tudják megszerezni (ha akarják). Nem ismerek ilyen iskolákat, szerintem simán menj el egy gimibe, vagy egy szakközépbe, jó az átlagod, érettségi után meg simán eltudsz végezni egy két éves okj képzést, mint lakberendező. :) Bár mostanában ez nem igazán keresett szakma, de kb 6+2 éved van még erre, úgyhogy reméljük, hogy sok minden változik majd. :) Sok sikert! :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!