Miskolcra szeretnék járni gimibe, de a szüleim hallani se akarnak erről. Hogyan győzzem meg őket?
Figyelt kérdés
Vidéki vagyok. Van a városunkban egy gimi, ami nagyon megtetszett régebben. De már jobban húz a szívem egy miskolci gimibe, mert vannak ismerőseim, akik oda jártak abba a vidéki gimibe, és egyátalán nem ajánlják, jó sok okot felsoroltak rá. Az a vidéki gimi már a hármas tanulókat is felveszi, mert kevés a jelentkező rá, mert aki megteheti inkább Miskolcra megy. A sulimból is akik gimibe mentek a ballagósok közül (jó sokan) csak 2 ember ment abba a vidéki gimibe, a többi mind Miskolcra ment. De a szüleim hallani se akarnak erről, pedig tesóm is egy miskolci gimibe járt buszozni, én is buszoztam már egy csomószor, semmi nem volt és ráadásul amikor gimibe megyek, már 16 lennék,amikor buszoznék. Hogyan győzzem meg őket? :( Már egyátalán nem akarok abba a vidéki gimibe menni.2014. júl. 15. 18:39
11/20 A kérdező kommentje:
Ment a zöld kéz. :)
2014. júl. 15. 19:00
12/20 A kérdező kommentje:
Egyébként a szüleim attól is félnek, hogy egy miskolci gimiben nem állnám meg a helyem, pedig a mostani hetedikes átlagom is 4,7 lett. :/
2014. júl. 15. 19:13
13/20 acelsziv válasza:
Sanszolom, hogy Barcikán élsz :D Miért nem mondod meg a szüleidnek, hogy egy próbát megér? Ha nem bírod a buszt (én Ózd és Barcika között bírtam 5 évig) még mindig lehetsz kollégista. És ha nem bírod -esetleg- a sulit még mindig átmehetsz a helyi Gimibe.
14/20 A kérdező kommentje:
#13-as, eltaláltad:D Megmondtam nekik, amit ajánlottál, és azt mondták, hogy ha nyolcadik félévbe kitűnő leszek,(most hetedikbe 3 négyesem volt) és látják, hogy tanulok, meg felvi feladatlapot oldok meg, akkor beiratnak a miskolci gimibe. :)
2014. júl. 15. 21:21
15/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz. :)
2014. júl. 15. 21:23
16/20 anonim válasza:
Próbáld elmondani Nekik is ezeket, hogy ott nem lenne elég lehetőséged, mivel gyengébbeket is felvesznek, ezért nehezebb a tanároknak magasabb szinten tanítani, Te pedig ennél sokkal többre vagy képes.
A 16 pedig nem kicsi, a 4,7 meg nem rossz átlag. Lehet, hogy az elején nehéz lenne, általában a vidéken lévő általános iskolákból jövők eleinte rosszabbul teljesítenek, de utána megszokják az ütemet és minden oké lesz.
Te tanulni akarsz, ezért nem lesz gond. Sok sikert, meglesz az! :)
17/20 anonim válasza:
Melyik miskolci gimnáziumról van szó? :)
18/20 A kérdező kommentje:
Köszi, #16-os :)
#17-es Zrínyi :)
2014. júl. 16. 21:40
19/20 anonim válasza:
Figyelj, mondd azt a szüleidnek, hogy sok ismerősöd jár miskolci gimibe, így tudnátok egy darabig együtt utazni. Egyébként hol laksz?
20/20 anonim válasza:
Jajjj, látom Kazincbarcikán laksz..:pp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!