Kinek hogy sikerult a kémia és biosz emeltje (2014). Mit gondoltok hogy változnak a ponthatárok orvosira?
Figyelt kérdés
2014. júl. 11. 19:32
1/6 Benedek Kristóf válasza:
Hello! Nekem a biosz 76% lett a kémia 75% a fizika pedig 82% lett. (Mind 3 emelt) reménykedek benne, hogy nem nagyon fognak változni a fogorvosin a pontok tavalyhoz képest! Ha jól tudom akkor idén a biosz átlaga rosszabb let és a kémiáé jobb lett a tavalyihoz képest! Kb ugyan annyian jelentkeztek! Neked hogy sikerült és hova szeretnél menni? :)
2/6 A kérdező kommentje:
nekem 46 % kémia 60% biosz, így lett( ha jol számoltam) 404 pontom. tavaly 395 volt pécsre. szerinted? amúgy azt olvastam 5x os a túljelentkezés Sote ra Fokra. pécsre nem tudom, de szeritnem tobben jelentkeztek mint tavaly. Szerinted lehetséges 10 pontos emlkedés? vagy ezzel bent leszek?
2014. júl. 13. 11:15
3/6 anonim válasza:
biológia 78%, kémia 66%. Hát egyik eredményemmel se vagyok elégedett, de így jött össze. Meg én általános orvosira jelentkeztem és bőven 400 pont felett vagyok, szóval bizakodom. :D
Amúgy a ponthatárok szerintem picit nőni fognak idén. Egy 5-10 pont közötti emelkedésre számítok az orvosikon.
Neked meg kérdező gratulálok, nagyon szép teljesítmény! Sok sikert a továbbiakban! :)
4/6 anonim válasza:
Biosz 73, kémia 59. Így jött ki, nem vagyok rá büszke, lett 398 pontom, remélem, elég lesz...
5/6 anonim válasza:
Az kimaradt, hogy PTE-re is jelentkeztem, szóval remélem, nem ugranak akkorát a pontok.
6/6 anonim válasza:
nekem 76% biosz, 88% kémia, így 454 pontom van, SE-ÁOK a cél, remélem meglesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!