Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit fog tanulni ha szakácsnak...

Mit fog tanulni ha szakácsnak akar menni?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm akinek csak 10 speciális szakiskolai osztálya van.Szakács szeretne lenni.Azt szeretném megkérdezni hogy mit is fog tanulni? Azt hallottam ha megvan a 10 osztálya, csak gyakszi van már.Egyesek szerint van gazdasági ismeretek meg informatika is.Na mi az igazság most? A válaszokat,előre is köszönöm.
2014. júl. 10. 19:56
 1/2 anonim ***** válasza:
főzni
2014. júl. 11. 14:03
 2/2 anonim ***** válasza:
én most végeztem szakácsként... van gazdasági ismeretek, ami elég komoly matek (egy szakmunkás bizihez képest) meg igen, egy kis infó is.. bár az csak az alapok... a főzésben van élelmiszerismeret, élelmiszerkémia, meg ugyebár a főzés :)
2014. júl. 19. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!