Pontszámítás. A felvin azt írja, hogy nem érem el a jogszabályi minimumom, az eduline-on pedig 274 ponton van. Esetleg tudnátok segíteni a pontjaim kiszámításában?
Sajnos elég hülye voltam és nem sikerültek valami jól a tanulmányi eredményeim, így nagyon lesnem kell a pontokat. A jelenlegi munkáltatóm fizetné a továbbtanulást. Ahová menni szeretnék az a BGF-PSZK pénzügy-számvitel távoktatásban. A nő akivel beszéltem azt mondta, hogy 240 vagy 260 pont kell. (nem emlékszem pontosan).
Ha valaki segítene nekem kiszámolni azt nagyon megköszönném.
Középiskola utolsó előtti év:
Irodalom: 2, Nyelvtan: 2, töri: 3, angol: 2, Matek: 2, Közgazdaságtan: 3
utolsó év:
irodalom: 3, nyelvtan: 3, töri: 3, matek: 2, angol: 3, közgáz 3.
Érettségi: nyelv és irodalom: 50%, matek: 53%, töri: 57%, angol: 68%, közgazdasági-marketing alapismeretek: 46%(választott)
OKJ: Jogi asszisztensi felsőfokú szakma.
nyelvvizsgám sajnos még nincs. Még egyszer nagyon köszönöm a segítséget.
BGF-PSZK pénzugy és számvitelen a jobbak is kínlódnak a matekkal. Szerintem ezt ne erőltesd, vagy mellette járj kulön órára belőle.
Ha mindenképpen be akarsz jutni, akkor érettségizz újra két olyan tantárgyból amit beszámítanak.
Én anno sok évvel ezelőtt középszinten érettségiztem.Azonban ez a szakomhoz-gazdálkodás és menedzsment-államilag finanszírozott formában kevés volt.
Ezért utána két tárgyból ismét érettségiztem emelt szinten.Megnéztem mely tantárgyak számítanak a kiválasztott szakon-töri és matek-és magántanár segítségével felkészültem az emelt szintű érettségikre.
Utólag nem is bántam meg, töriből 100 %-os érettségit csináltam szóbeliből.Ez annak is volt köszönhető,hogy a tanár célirányosan már az érettségi vizsgára készített, és amire nem volt szükség nem tanultuk.Kb 8 hónap felkészülésre volt szükségem érettségi előtt.
Természetesen fel is vettek a választott szakra és azóta meg is van a diplomám.
Mindenképp nézd meg milyen tantárgyak kellenek és abból készülj fel legalább egy tantárgyból emelt szinten is.Meg lehet ezt csinálni,nem olyan szörnyű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!