ELTE pszichológia MA-n lehetséges-e az elsőként megjelölt szakirányra bekerülni akkor is, ha nem rendelkezik túl jó pontokkal az ember? (A kognitívot kerülendő. )
Te első és harmadik válaszoló mi a frn-cnak kötekedsz?
Nincs jobb dolgod? Egyetlen hasznos választ sem adtál.
Kérdező: mit jelöltél meg? szerintem a legnagyobb telítettség a felnőtt klinikain lesz, ha oda nem kerülök be, fogalmam sincs mit csinálok:/
Kedves kérdező, mennyi az a nem túl jó pont? És melyik szakirányra pályázol? Én most végeztem alapszakon, és megyek is tovább mesterre, bár nem az ELTE-re, de ott is voltam felvételin. Nekem is, és sok más ismerősömnek is max pontokat osztogattak, úgyhogy ha kb. 80 alatt van a pontod, és egy népszerű szakirányra pályázol (pl. klinikai), akkor szerintem ne nagyon reménykedj :/
Ilyen esetben javasolnám egyébként másoknak - akiknek még van erre lehetőségük - hogy egy olyan egyetemet válasszanak mesterre, ahol a kis létszám miatt konkrétan bármelyik szakirányra bekerülhet - majdnem - bárki (pl. SZTE).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!