Melyik szakkal érdemes foglalkozni? Villamosmérnöki/mérnökinformatikus
Az a nagy gondom, hogy nem tudom eldönteni melyik karra menjek tovább. E kettő közül szeretnék választani, de nem tudok...
Mindkettő érdekel s nagyon egybe is fonódik a kettő!
Melyikkel éri meg foglalkozni? Melyikben láttok Ti több lehetőséget?
Köszönöm a mérhetetlen kifejtését a dolognak:D
Villamosmérnökire jársz? jártál? hova?
Szerintem is a villamosmérnöki. Igaz, nem értek hozzá, de egy ismerősöm azt mesélte, hogy ha valaki ilyen komoly dolgot szeretne tanulni, akkor semmiképpen se menjen mérnökinformatikusnak. Legyen inkább villamosmérnök vagy programozó matematikus. A mérnökinformatikus szak is borzasztó nehéz (van ismerősöm, aki most ezt tanulja), de lényegében csak kóstolgatnak... Szerintem érdemes egy dolgot tanulni, de azt rendesen. :)
Persze ez csak egy vélemény... lehet, hogy más mást mond. :) Nem akarlak semmire sem rábeszélni vagy lebeszélni. Azért remélem adtam egy kiindulópontot. :)
Amúgy meg add be mindkét helyre a jelentkezésedet, úgyis ki kell fizetni azt a fránya 9000 ft-ot.
Még nekem sem végleges a sorrend. :)
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!