Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szegedi ETSZK-s jelenlegi/jövő...

Szegedi ETSZK-s jelenlegi/jövőbeli diákok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Aki jelenleg az ETSZK-n tanul az tudna mondani egy-két infót a suliról és a kollégiumról,gólyatáborról? :) és aki beadta a jelentkezését a sulira 2014/2015-re, és tud valami információt ugyancsak ezekről a dolgoktól (bármi érdekel,tényleg) akkor nagyon szívesen várnám őket, mert én nem tudok semmit sem, sajnos nyíltnapra sem tudtam menni, de már tűkön ülök..nagyon várom hogy Szegeden lehessek, és remélem összejön,felvesznek.

:)

2014. júl. 5. 23:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Látom senki sem válaszolt és sajnos én sem vagyok ETSZK-s (TTIK-n vagyok), de Szeged nagyon jó hely, megvan az egyetemi életérzés.

ETSZK-ról csak annyit tudok, hogy nagyon sok a csaj (ki hitte volna?:D), van ott egy-két ismerősöm, de úgy ennyi:D De nyugi, mindenről időben értesítenek majd.

2014. júl. 9. 20:14
 2/5 A kérdező kommentje:

nem válaszoltak sajnos :( de köszönöm hogy te igen! és figyelj már, a bérletvásárlás az hogy működik? fogalmam nincs, egész Szegedre szól a bérlet? vagy csak egy kimondott szakaszra? és lehet gáz kérdés...de.... hogy kell jegyet venni a villamosra?:D

nagyon ritkán voltam Szegeden eddig, inkább Csabán,Orosházán jártam sokat..és fogalmam nincs az ilyen dolgokról... :D lehet gáz ilyen idősen,de ez van sajnos..

2014. júl. 9. 20:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Dehogy gáz, én se vágtam:D

Ha államilag támogatott leszel, akkor ugye pályázhatsz bérletre (szociális helyzeted alapján kapsz egy pontszámot és a pályázók 90%-a kap). Ezt Szeged belterületén belül bárhol lehet használni (villamos, troli, busz), minden szakaszra. Ha nem leszel jogosult bérletre, akkor tudsz venni diákbérletet (havi bérlet talán 3500 Ft körül van, féléves 15-16 ezer Ft körül - vhogy így). Ezeket is ugyan úgy bárhol tudod használni Szegeden belül.

Jegyet villamoson vagy kihelyezett jegypénztáraknál tudsz venni (ahogy tudom villamoson drágább (400 Ft egy vonaljegy)).

Ha esetleg lesz még kérdésed nyugodtan írj, szívesen segítek amiben tudok:D

2014. júl. 9. 22:18
 4/5 A kérdező kommentje:

fuhh, dejóó! tényleg sokat segítettél evvel, mert tényleg fogalmam nem volt hogy mi és hogyan működik :D de most már kezdem vágni itt a dolgokat kb.. :D

és ha lesz valami ami még eszembejut, akkor írni fogok, köszönöm! :) :)

2014. júl. 10. 10:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Igazán nincs mit!:D
2014. júl. 10. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!