Melyik a hazai könyvpiacon is fellelhető, jelenlegi legjobb mikroökonómia könyv? (Kérlek indokoljátok is a választ! )
Konkrétan én ezekről hallottam:
HIRSHLEIFER, JACK - GLAZER, AM - MIKROÖKONÓMIA - ÁRELMÉLET ÉS ALKALMAZÁSAI - DÖNTÉSEK, PIACOK ÉS INFORMÁCIÓ
HAL R. VARIAN - MIKROÖKONÓMIA KÖZÉPFOKON
Van ezeknél jobb? Ha igen, miért? Ha nem, miért nem? :)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Nem ismerem, de gondoltam, hátha örülsz annak, hogy neten tesztelheted. :) [link]
Mi egyetemen egy olyanból tanultunk, aminek az előnye az volt, hogy nagyon logikusan, érthetően magyaráz, egyszerű, de mindenen végigmegy. Hátránya az volt, hogy - mivel egy amerikai könyv fordítása - a példák külföldiek benne, nem mindig igazak a magyar gazdasági helyzetre.
A középiskolai tankönyvünk sokkal de sokkal magasabb szintű volt, ott aztán tényleg jól belemásztunk mindenbe - ez volt az előnye. Hátránya: elég száraz, sok képlettel és számolással.
Szerintem lehetetlen bármire is kimondani, hogy az a legjobb. A kérdés: te miből, hogyan tanulsz a legjobban, mi a célod, mire kell neked...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!